De voetreflex-behandeling

Pagina

 

Voetreflexologie gaat er van uit dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden. Wanneer de eenheid uit balans is kan de behandeling helpen om dit te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Zo is het lichaam in staat zelf door de voetreflexbehandeling te helpen, genezen of in een betere conditie te brengen. Door alle reflexpunten en zones op de voeten te behandelen wordt het evenwicht in het hele systeem bewerkstelligd en kan de harmonie tussen lichaam en geest worden hersteld.

Bij de een zal het proces sneller werken dan bij de ander. Dit ligt geheel aan de aard van de klacht en het genezend proces. Om te bepalen of de therapie bij u past adviseer ik om gedurende vier weken elke week een behandeling te ondergaan.

De eerste behandeling zal ongeveer 75 minuten duren omdat er een intakegesprek aan vooraf gaat. Ook ontvangt u een toelichting bij de voetreflexbehandeling zodat u thuis nog eens alles kunt nalezen. De vervolg behandelingen duren 60 minuten. Elke behandeling breng ik in kaart zodat ik een goed overzicht krijg van het verloop.

image

Ik adviseer u om makkelijk zittende kleding te dragen zodat u zo relaxed mogelijk de behandeling kunt ondergaan